logo
ХЕРСОНСЬКИЙ
РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ
03.10.2016

28 та 29 вересня 2016 року співробітники Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти провели навчально-методичні семінари із відповідальними за зовнішнє незалежне оцінювання в округах Миколаївської та Херсонської областей.

Ключовими питаннями, які висвітлювалися на заходах, були:                                                    

-  Підсумки проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2016 році;  

-  Аналіз роботи залученого персоналу пунктів проведення ЗНО;

-  Робота з базою даних залученого персоналу на сайті Херсонського РЦОЯО в «Службовому розділі»;

-  Особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання  в 2017 році.

         Директор Херсонського РЦОЯО Кирпенко М.Ю. надав  учасникам семінару  інформацію щодо підсумків кампанії ЗНО 2016 року, презентував методичні посібники «Інформаційно-статистичні матеріали проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2016 році».

         Заступник  директора Херсонського РЦОЯО Рудік О.В. детально зупинилася на аналізі роботи залученого персоналу пунктів проведення ЗНО, звернула увагу присутніх на типові помилки, допущені і учасниками ЗНО, і працівниками пунктів тестування.

         Провідний  спеціаліст відділу інформаційних технологій Херсонського РЦОЯО Спідченко Д.С. надав практичні поради та консультацію з питань оновлення банку даних залучених працівників та ефективного використання програмного забезпечення «Службового розділу» сайту Херсонського РЦОЯО.

         Начальник організаційно–технологічного відділу Херсонського РЦОЯО Бондаренко Р.Т. висвітлила основні пріоритети та завдання ЗНО 2017 року, зупинилася на нормативних документах МОН України, Українського ЦОЯО, що регламентують проведення  кампанії ЗНО- 2017.

         У роботі семінарів взяли  участь Левенець Н.І., заступник начальника Управління освіти, науки та молоді Херсонської ОДА, Одайник С.Ф., проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», Трубнікова Л.В., заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, працівники лабораторій зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти  МОІППО та КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Організатори навчально-методичних семінарів відповіли на численні питання учасників семінару, який визвав зацікавленість у відповідальних за проведення ЗНО в округах Херсонської та Миколаївської областей.

Семінар - нарада в Херсоні

 Семінар-нарада у Миколоєві

повернутися до переліку новин
К сожалению ваше время вышло