logo
ХЕРСОНСЬКИЙ
РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ
Результати ЗНО з української мови будуть оголошені до 15 травня
25.04.2015

Визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури відбуватиметься у декілька етапів.

Спочатку відбудеться комп’ютерна обробка сертифікаційних робіт учасників ЗНО та перевірка екзаменаторами завдань відкритої форми з короткою або розгорнутою відповіддю.

Після цього відбудеться визначення кількості тестових балів кожної сертифікаційної роботи.

На наступному етапі спеціально створені експертні групи ухвалять рішення про встановлення порога "склав/не склав". Учасники ЗНО, які не подолають визначений пороговий бал, вважатимуться такими, хто не склав тест.

Результати тих учасників, хто подолає пороговий бал, будуть визначатись за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів. Відповідно, рейтингова оцінка за шкалою 100–200 балів буде відображати місце результату учасника серед результатів інших учасників.

Оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться до 15 травня 2015 року. При оголошенні результатів ЗНО з української мови і літератури будуть оприлюднені таблиці за шкалою від 100 до 200 балів і таблиці за шкалою від 1 до 12 балів.

До 20 травня школи отримають результати державної підсумкової атестації з української мови своїх випускників.

За матеріалами сайту Osvita.ua

повернутися до переліку новин
К сожалению ваше время вышло