logo
ХЕРСОНСЬКИЙ
РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ
29 серпня 2018 року в м. Олешки відбулася районна серпнева конференція освітян
30.08.2018

29 серпня 2018 року в м. Олешки відбулася районна серпнева конференція освітян, у якій брали участь керівники району, представники закладів освіти, методисти. Серед питань, які обговорювалися у педагогічному колі, особливу увагу було привернуто до результатів зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти випускниками 2018 року.

З підсумками проведення зовнішнього незалежного оцінювання, пропозиціями щодо взаємодії органів управління освітою на рівні Олешківського району та новостворених об’єднаних територіальних громад учасників конференції ознайомила Людмила Миколаївна Назаренко, заступник директора Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, доктор педагогічних наук. Вона також подякувала всім педагогічним працівникам, які залучалися до роботи пунктів проведення ЗНО та вручила Подяки регіонального центру відповідальній за проведення зовнішнього незалежного оцінювання в Олешківському окрузі Вірі Георгіївні Малині, методисту комунальної установи «Олешківський районний методичний кабінет», і відповідальним за пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання – Ользі Володимирівні Лаухіній, директору Олешківської гімназії та Ігорю Леонідовичу Сидоренко, директору Олешківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 з поглибленим вивченням іноземних мов.

На завершення конференції відбулася зустріч з начальником Управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Олександром Григоровичем Зарівним і завідувачкою комунальної установи «Олешківський районний методичний кабінет» Оксаною Володимирівною Павловою, з питань проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед здобувачів освіти, педагогів, батьків, громадськості щодо підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році, надання науково-методичної допомоги педагогічним працівникам.

40330020_1090086384489704_3230748956388491264_n

повернутися до переліку новин
К сожалению ваше время вышло