logo
ХЕРСОНСЬКИЙ
РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ
Інформаційна кампанія триває активно
14.11.2018

13 листопада 2018 року за сприяння відділу освіти Скадовської районної державної адміністрації (начальник – Ольга Миколаївна Дудченко) та Комунальної установи «Скадовський районний методичний кабінет» Скадовської районної ради (завідувачка – Наталія Євгенівна Білоус) в закладах освіти м. Скадовська за участі учнів і батьків, керівників і педагогів шкіл району відбувся комплексний інформаційно-методичний семінар з питань підготовки та проведення в 2019 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти.

З керівниками закладів освіти Скадовського району, методистами, відповідальними особами за формування пакетів реєстраційних документів осіб, які братимуть участь у ЗНО-2019, працював директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти Максим Юрійович Кирпенко. Учасники зустрічі ознайомилися з нормативно-правовою базою проведення зовнішнього оцінювання, термінами пробного ЗНО, особливостями реєстрації випускників для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Методисти організаційно-технологічного відділу Олександра Дмитрівна Горбушина та Наталія Юріївна Черниш залучили вчителів української мови і математики до аналізу особливостей сертифікаційних робіт з означених предметів, запропонували програму підготовки учнів 10-11 класів до успішного проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Активними учасниками семінару стали учні та батьки, педагоги закладів освіти м. Скадовська. Зокрема, в опорному закладі «Академічна гімназія» відбулася єдина тематична година спілкування «Готуємося до ЗНО», в якій брала участь заступник директора Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти Людмила Миколаївна Назаренко.

На завершення семінару всі учасники отримали інформаційні матеріали; презентації, листівки, флаєри.

повернутися до переліку новин
К сожалению ваше время вышло