logo
ХЕРСОНСЬКИЙ
РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ
Перші підсумки інформаційно-роз’яснювальної роботи
19.12.2018

Працівниками Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти впродовж грудня 2018 року проведено інформаційно-методичні семінари в Бериславському, Білозерському, Великоолександрівському та Нижньосіргозькому районах. Учасниками семінарів були вчителі/викладачі української мови і літератури, математики, керівники органів управління освітою, закладів освіти, відповідальні особи за формування пакету реєстраційних документів учасників зовнішнього оцінювання.

Окрім того відбулися зустрічі з учнями/студентами закладів загальної середньої, професійної та вищої освіти зазначених районів, їх батьками, під час яких висвітлювалися особливості проведення пробного ЗНО, основної та додаткової сесій зовнішнього оцінювання у 2019 році.

Усього за період інформаційної кампанії (листопад-грудень) у Миколаївській і Херсонській областях проведено:

- 10 виїзних семінарів, в яких взяли участь 537 осіб (педагоги, керівники органів управління освітою, закладів освіти),

- 42 зустрічі з учнями і батьками (2768 осіб),

- 4 вебінари (832 учасника),

- 2 наради керівників закладів професійної (професійно-технічної) і вищої освіти (211 учасників).

За відгуками учасників семінарів, зустрічей, нарад проведена інформаційно-роз’яснювальна робота сприяє усвідомленню керівниками і педагогами, здобувачами загальної середньої освіти та їх батьками відповідальності за успішну підготовку учнів (слухачів, студентів) до незалежного зовнішнього оцінювання результатів навчання в 2019 році.

Також відзначаємо активну роботу всіх відповідальних осіб за проведення ЗНО в округах зовнішнього оцінювання, з ініціативи яких у районах, містах, ОТГ проведено відповідні семінари та/або засідання міських (районних) методичних об’єднань учителів.

повернутися до переліку новин
К сожалению ваше время вышло