logo
ХЕРСОНСЬКИЙ
РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ
15 травня на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» проведено навчально-методичний семінар для екзаменаторів з англійської мови
16.05.2015

15 травня 2015 року Херсонським регіональним центром оцінювання якості освіти на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» проведено навчально-методичний семінар для екзаменаторів, які здійснюватимуть перевірку бланків «Б» сертифікаційних робіт  учасників ЗНО з англійської мови. Під час навчально-методичного семінару екзаменатори працювали над вивченням теоретичних основ перевірки бланків «Б» щодо оцінювання як змістового наповнення власного висловлення учасника зовнішнього оцінювання,  так і використання лексики й граматики для його оформлення. Друга, практична частина семінару, передбачала здійснення сертифікації залучених екзаменаторів на основі виконання ними тренувальної перевірки бланків «Б», зміст яких максимально наближений до змісту реальних сертифікаційних робіт учасників зовнішнього оцінювання з англійської мови.

Перевірка екзаменаторами бланків «Б» сертифікаційних робіт з англійської мови буде проводитись з 12 по 18 червня 2015 року. Оголошення результатів осіб, які проходитимуть зовнішнє оцінювання під час основної сесії, буде здійснено з 16 червня по 08 липня 2015 року (відповідно до наказу Міністерства освіти  і науки України від 27 брезня 2015 р. №365 «Про внесення змін до наказів Міністерства освіти і науки України від 27 листопада 2014 року №1393 та від 16 грудня 2014 року №1475»). 

      

повернутися до переліку новин
К сожалению ваше время вышло