logo
ХЕРСОНСЬКИЙ
РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ
Відбулось ЗНО основної сесії з іспанської мови
08.06.2015

08 червня 2015 року Український центр оцінювання якості освіти провів зовнішнє незалежне оцінювання, під час якого абітурієнти мали можливість скласти тестування з іспанської мови.

У Херсонській області працював 1 пункт проведення зовнішнього незалежного оцінювання на базі Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №44 Херсонської міської ради. На ЗНО з іспанської мови було зареєстровано 6 осіб, з’явилися усі учасники.

На пункті працювали: 5 педагогічних працівників (відповідальний, інструктори, чергові), 1 працівник ДСО при МВС. Контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання здійснювала 1 уповноважена особа Українського центру оцінювання якості освіти.

Зміст сертифікаційної роботи з іспанської мови визначено на основі програми зовнішнього незалежного оцінювання з іспанської мови для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти та затверджено Міністерством освіти і науки України (наказ від 01.10.2014 р. № 1121).

Упродовж 120 хвилин учасники ЗНО з іспанської мови мали змогу розв’язати 43 тестових завдання. Завдання тестів поділені на різні форми, кожна з яких має власну схему оцінювання.

Максимально можливий результат за виконання усіх завдань сертифікаційної роботи з німецької мови дорівнює 56 тестовим балам. Останнє завдання тесту передбачає створення власного висловлювання в письмовій формі за запропонованою комунікативною ситуацією обсягом не менш ніж 100 слів.

Відповіді до завдань тестів з іспанської мови буде розміщено 09 червня 2015 року на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти (розділ «Визначення результатів ЗНО»).

Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту, учасники ЗНО зможуть визначити власний тестовий бал за всіма завданнями закритої форми сертифікаційної роботи з іспанської мови. Зазначимо, що виконання завдання відкритої форми оцінюватиметься екзаменаторами.

Офіційне оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з іспанської мови відбудеться після 16 червня 2015 року. Про конкретну дату оголошення результатів буде повідомлено додатково.

Усі абітурієнти, результати яких будуть не нижчими від «порогового бала», отримають оцінку за шкалою 100–200 балів та матимуть право брати участь у конкурсному відборі при вступі на навчання. Учасники ЗНО, які не подолають визначений пороговий бал, уважатимуться такими, хто тест не склав.

 

За матеріалами сайту Academy.ks.ua

 

повернутися до переліку новин
К сожалению ваше время вышло