logo
ХЕРСОНСЬКИЙ
РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ
11 травня відбудеться ЗНО з математики
10.05.2016

Цього року тест з математики є одним з обовязкових тестів на вибір випускників і за популярністю поступається лише тесту ЗНО з української мови і літератури, а також тесту з історії України. Для участі у ЗНО з математики зареєстровано понад 132 тисячі абітурієнтів.

Сертифікаційна робота з математики містить 33 завдання, на виконання яких учасникам ЗНО буде відведено 180 хвилин. 

Увага! Результат виконання завдань №1-28 та №31-32 буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з математики. Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів України.

Максимальна кількість балів, яку може отримати учасник ЗНО, правильно виконавши всі завдання №1-28, №31 та №32, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорінює 52 балам. Максимальна кількість балів яку можна набрати правильно виконавши всі завдання тесту - 62 бала.

Під час виконання завдань тесту зовнішнього оцінювання з математики буде заборонено використання будь-яких допоміжних матеріалів, в тому числі калькуляторів, мобільних телефонів та інших електронних пристроїв.

Тестування з математики розпочнеться 11 травня об 11 годині, допуск до пунктів тестування буде здійснюватись з 10.15 до 10.50.

Також звертаємо увагу учасників ЗНО на необхідності дотримання правил доступу до пунктів тестування та виконання інструкцій фахівців, які проводять зовнішнє оцінювання.

Обов’язковими документами для допуску до пункту тестування є оригінали: Сертифіката ЗНО; паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті; запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Також учаснику необхідно мати при собі одну або декілька кулькових або капілярних ручок чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку води.

Для підготовки до тестування ознайомтеся з особливостями тесту ЗНО з математики у 2016 році.

З метою дистанційної підготовки до тестування учасники ЗНО можуть використовувати сайт ЗНО онлайн, на якому представлені завдання тестів ЗНО з математики, правильні відповіді на завдання, а також ґрунтовні пояснення провідних фахівців до правильної відповіді кожного із завдань тесту.

Майбутні учасники ЗНО можуть безкоштовно ознайомитись з коментарями фахівців до тестів ЗНО з математики, що були використані Українським центром оцінювання якості освіти під часосновної і додаткової сесій 2015 року, основної і додаткової сесій 2014 року, а також пробного ЗНО 2015 і 2016 роках.

 За матеріалами сайту Osvita.ua

повернутися до переліку новин
К сожалению ваше время вышло