logo
ХЕРСОНСЬКИЙ
РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ
Учасники, які набрали 200 балів
13.07.2017

Завершилася основна сесія ЗНО, визначено результати. Серед учасників ЗНО Херсонської і Миколаївської областей є й ті, хто набрав максимальну кількість балів – 200. Всього таких учасників виявилося вісім: 2 з Миколаївської області, 5 з м. Херсона і 1 з Херсонської області. Всі вони є випускниками загальноосвітніх навчальних закладів цього року. За навчальними предметами учасники-двістібальники розподілилися таким чином: математика – 4 особи, біологія – 3, хімія – 1.

Троє учнів, які склали ЗНО на 200 балів, навчаються у Херсонському фізико-технічному ліцеї. Два учасники, які набрали максимальну кількість балів за виконання сертифікаційної роботи з математики, а також учасниця, яка склала на 200 балів ЗНО з біології.

Учениці ще двох херсонських шкіл склали ЗНО з математики на 200 балів - Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 24 з поглибленим вивченням математики, фізики та англійської мови та Херсонської спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови. На 200 балів склала тестування з біології учениця Хрестівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хрестівської сільської ради Чаплинського району Херсонської області.

У Миколаївській області максимальний результат отримали: з біології -  учениця Єланецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; з хімії - учень Новоодеської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2.

повернутися до переліку новин
К сожалению ваше время вышло