logo
ХЕРСОНСЬКИЙ
РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ
Завтра перший етап сертифікації педагогічних працівників
10.03.2023

1386 учителів із 976 закладів освіти проходитимуть 11 березня незалежне тестування.

Допуск учасників до пунктів тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50. Тестування розпочнеться об 11:00.

Для входу до пункту тестування учасник/учасниця сертифікації має пред’явити паспорт або інший документ, що посвідчує особу, та лист-виклик, який потрібно самостійно роздрукувати з кабінету учасника сертифікації.

Учасники/учасниці сертифікації, документи яких містять розбіжності в персональних даних, повинні також надати відповідний документ, що підтвердить ці зміни.

Копія паспорта або іншого документа, що посвідчує особу, не дає права на допуск учасника/учасниці до пункту тестування.

Радимо взяти із собою 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшку з питною водою без етикетки.

Тестування фахових знань та вмінь учителів початкових класів триватиме 180 хвилин. Тест міститиме 100 завдань. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 100.

Нагадуємо учасникам сертифікації, що в аудиторії пункту тестування інструктори мають видати кожному з них Картку учасника сертифікації. Відповідальний за пункт тестування зробить у ній відмітку про проходження незалежного тестування.

Не залишайте пункт тестування без проставлення відмітки в Картці учасника сертифікації!

Після завершення роботи над тестом учасники сертифікації повинні здати старшому інструктору бланки відповідей, які одразу буде вкладено до пакета для відправлення матеріалів.

Повідомляємо також, що 15 і 16 березня о 15:00 на YouTube-каналі Українського центру оцінювання якості освіти відбудуться вебінари, під час яких фахівці прокоментують усі завдання тесту й відповіді до них. Запрошуємо учасників сертифікації взяти участь у цих зустрічах.

повернутися до переліку новин
К сожалению ваше время вышло