logo
ХЕРСОНСЬКИЙ
РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ
Інформація для осіб, які проживають або проживали на територіях, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, а також осіб із числа учасників антитерористичної операції
08.04.2015

Для осіб, які проживають або проживали на окупованій території (Автономна Республіка Крим та місто Севастополь) і територіях, де здійснюється антитерористична операція, термін реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні ПРОДОВЖЕНО до 20 квітня 2015 року.

Термін подання реєстраційних документів особами з числа учасників антитерористичної операції ПРОДОВЖЕНО до 20 травня 2015 року.

Абітурієнти, які зареєструються з 21 лютого до 20 квітня, братимуть участь у зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови і літератури під час додаткової сесії (09 червня 2015 року), з інших предметів – під час основної сесії.

Для осіб із указаних територій, які через поважні причини не зможуть взяти участь у додатковій сесії з української мови і літератури 09 червня 2015 року, повторну додаткову сесію з цього предмета буде проведено 27 червня 2015 року.

повернутися до переліку новин
К сожалению ваше время вышло